søndag den 3. juli 2016

Ferie og overskud

Sommeren er en svævende, ustabil og dejlig tid. Meget er lukket ned, folk er på ferie - og det er en fornemmelse af glæde og forventning i luften. For nogen betyder det et større pres, men for andre betyder det, at der endelig er tid, til at få sat gang i nogle af hus projekterne derhjemme. F.eks. omkring indretning. 

Tidligere har jeg næsten altid arbejdet i sommerferien, og hjulpet familier med at få styr på indretningen, rådgivet, inspireret og lavet kom-i-gang planer. Men i år holder jeg ferie i to uger. Lukker ned og tager en afstikker til Møn, på et stille retreat med digital, mental og fysisk detox. 10 dage med yoga vandreture, skov og strand. Her: Anahatha Yoga Center.
Når jeg er tilbage, er det med et stort overskud, tankerne på plads og masser af energi til at hjælpe alle jer, som har brug for at få styr på jeres udfordringer derhjemme.

Efter ferien glæder jeg mig til at komme i gang med at skrive nyhedsbreve, og andre spændende ting, som jeg fortæller om, når jeg kommer så langt.

Går du og overvejer, om du skal få nogle friske input til hvad-som-helst der har med indretning at gøre, så få det gjort. Så kan du nemlig få mere overskud, til at gøre det der betyder noget for dig. Det er ganske let. Få hjælp her!

Jeg er tilbage d. 18. juli 2016 - og glæder mig til at hjælpe dig. 
Rigtig god ferie.